(Magyar) Állásajánlat

Leider ist der Eintrag nur auf Ungarisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

ujhirdetes


animator


Animátort keresünk!

 

Nappali tagozatos diák vagy? Szívesen dolgoznál animátorként egy vidám, összetartó csapatban nyáron vagy hétvégente rendezvényeken és szálláshelyeken? Könnyen és jól kommunikálsz mindenkivel a legapróbbaktól a legidősebbekig? Beszélsz angolul és/vagy németül? Rendelkezel esetleg már ezen a területen tapasztalattal?  

gyerek_out

Ha igen, jelentkezz hozzánk animátornak!  

Az alábbi 3 kérdésre adott válaszaid és az esetleges korábbi tapasztalataidat is kifejtő fényképes önéletrajzod  küldd el számunkra a showanimacio@showanimacio.hu email címre, a levél tárgya legyen az, hogy  “Új animátor csapattag”!

  • Mi az ami miatt szerinted Te igazán jó animátor lennél? 
  • Mi életed legnagyobb sikere és legnagyobb kudarca? Mit tanultál ezekből? 
  • Milyen játékot játszanál 10 kisgyerekkel, ha csak egy ugráló köteled, egy gumikacsád és egy homokozó vödröd volna kéznél? 

 

vizi_out

 


 

Facebook kezelői gyakornoki lehetőség

Minden nap órákat lógsz a Facebook-on? Mit szólnál, ha ezen hobbidat a munkád során használhatnád? Cégünk Facebook oldalainak frissítésére keresünk lelkes önkéntes diákokat, akik besegítenek Facebook kampányokban, posztolásban, képszerkesztésben. Feladatodat otthonról végezheted https://apothekeschweizer.de/. Amennyiben nyitott vagy arra, hogy szakmai tapasztalatokat gyűjts, és szeretnél egy dinamikus csapat külső tagja lenni, várjuk fényképes önéletrajzodat, Facebook oldalak linkjeit, amit már korábban kezeltél, az allas@goldlemon.hu címre! Az e-mail tárgyában kérjük megadni a pozíció megnevezését.


Gyakornoki lehetőség

Érdekel a rendezvényszervezés és a marketing világa? Akkor nálunk van a helyed! Gyakornoki időd alatt betekintést nyerhetsz a rendezvényszervezés minden területébe, az online és az offline marketing kampányok  tervezésében és lebonyolításába, a Facebook és a közösségi média területébe. Ha úgy érzed, ez mind érdekel, akkor jelentkezz!Amit kínálunk, az családias légkör, szép irodai környezet a X. Kerületben, iskolai elfoglaltságokhoz igazodó munkaidő, azonnali kezdéssel!. Fényképes magyar önéletrajzodat várjuk az allas@goldlemon.hu címre. Érvényes hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok jelentkezését várjuk. Az email tárgyában kérjük megadni a pozíció megnevezését.