(Magyar) Konferenciák / Sajtótájékoztatók

Leider ist der Eintrag nur auf Ungarisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.


Konferencia szervezés

seminar presentation

A konferencia szervezés egy sokkal komplexebb és összetettebb feladat, mint azt sokan gondolnák. Az első lépés egy terv dokumentáció, egy forgatókönyv elkészítése, melyben lefektetésre kerülnek az időpontok, részvevők száma, a szükséges technikai háttér és az eszköz igény, valamint a költségkeret. Egy konferencia szervezés következő komoly lépése az esemény jellegéhez és témájához igazodva megtalálni a legmegfelelőbb helyszínt. A helyszín megválasztását természetesen nagyban meghatározzák az előbb említett dokumentációban lefektetett paraméterek és elvárások. Ha ezeken túl vagyunk még akkor is csak a konferencia szervezés elején járunk, hiszen ezután jöhetnek olyan előkészületi munkák, mint a meghívók, körlevelek és jelentkezési lapok kiküldés, amennyiben szükséges, akkor egy sajtótájékoztató megszervezés és lebonyolítás, vagy éppen az étkeztetés és elszállásolás megszervezése. A következő nagy lépés értelemszerűen magának a konferenciának a lebonyolítás, amit annak értékelése követ, mely magába foglalja az eredmények kiértékelését és ezen dokumentációk elkészítését. Ezen szolgáltatásunknak köszönhetően, üzleti partnerei kellemes és színvonalas körülmények között ismerhetik meg termékeit, szolgáltatásait, és cégével kapcsolatban egy kellemes emlékkel lehetnek gazdagabbak. Egy konferencia szervezés összes, az előzőekben felsorolt fázisának terhét átvesszük Öntől, a költségvetés kidolgozásától kezdve, a megfelelő helyszín kiválasztásán át a lebonyolításig. A szakmai előkészületeken túl gondoskodunk a konferencia vendéglátásáról, nyomdai anyagok biztosításáról, technikai háttér megteremtéséről is.

Sajtótájékoztató szervezés

sajtoA sajtótájékoztató szervezés valamivel egyszerűbb, mint egy egy konferencia megszervezése, de még így is komoly szakmai tapasztalatot igényel. Az egész folyamat, pont mint a konferencia szervezés esetén, itt is a tervezéssel indul, ahol meghatározzuk a pontos időpontot, a sajtótájékoztató résztvevőinek körét és létszámát, a szükséges technikai hátteret, na és persze a helyszínt. Ezután jöhet az előkészítés, mely során elkészítjük és kiküldjük a meghívókat, összeállítjuk a sajtóanyagokat, megtervezzük a szükséges kép- és hangtechnikát, szükség esetén pedig az étkeztetést is. Ezután jöhet maga a lebonyolítás és természetesen az esemény értékelése, vagyis sajtó monitoringgal, sajtófigyeléssel felmérjük a sajtótájékoztató eredményességét. Amennyiben Önnek erre nem lenne ideje, megfelelő kapacitása, akkor a sajtótájékoztató szervezés egész folyamatát átvesszük Öntől (tervezés, előkészítés, lebonyolítás, utómunkálatok). A sajtótájékoztató szervezés során kapcsolatot tartunk az újságírókkal, lefolytatjuk a regisztrációt, gondoskodunk a megfelelő helyszínről, tematikáról, a technikai felszerelésről, a sajtótájékoztató résztvevőinek háttéranyagáról, a vendéglátásról, és az ajándékokról.