Magunkról

Leider ist der Eintrag nur auf Ungarisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Rendezvényszervezés cégeknek és magánszemélyeknek

csilla-269x225

A Gold Lemon rendezvény és műsorszervező iroda története egészen 1991-ig nyúlik vissza, ugyanis a cég ügyvezetője, Farkas Csilla, ekkor alapította meg első vállalkozását, mely akkoriban még csak kizárólag műsorszervezéssel foglalkozott.

Az évek múlásával azonban, igazodván a fogyasztói és piaci igényekhez, a cég profilja jelentősen kibővült és szolgáltatásai között ma már a rendezvényszervezés mellett, az olyan vállalati promóció támogatását célzó szolgáltatások is megtalálhatóak, mint mondjuk a komplett reklámkampány szervezés és menedzsment.

A rendezvényszervezés során elért sikereinket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy számos rendszeres ügyféllel büszkélkedhetünk, akik között egyaránt megtalálhatóak fővárosi és vidéki, mint ahogy kis és nemzetközi vállalatok is.

2010-ben a Gold Lemon szolgáltatásai közé bekerült a különböző animációs programok szervezése, profi animátorok közvetítése rendezvényekre, illetve 2012-től már online marketinggel is foglalkozik a cég. 
https://yea..gra-100mg/

Egy cég életében a vállalati promóció elengedhetetlen, azonban a reklámkampány szervezés és ennek hatékony menedzselése, lebonyolítása megfelelő kapcsolatokat és tapasztalatot igényel. Ha Ön ezekkel nem rendelkezik, akkor bízza csak nyugodtan ránk.

A rendezvényszervezés legyen szó egy céges eseményről, vagy egy magánjellegű partyról, szintén megfelelő tapasztalatokat és még több időt igényel. Ha Önnek erre nincs megfelelő kapacitása, akkor a Gold Lemon műsorszervező iroda leveszi válláról a rendezvényszervezés terhét.

Egyszóval bármilyen reklámkampány, online kampány , műsor-vagy rendezvényszervezés  ügyében keressen minket és bízza ezen terheket munkatársaink tapasztalataira!