(Magyar) Roadshow

Leider ist der Eintrag nur auf Ungarisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.


danone2A számos vállalati, promóciós célt szolgáló rendezvény közül az egyik leghatékonyabb a roadshow lehet. A legjobb lehetőséget kínálja, hogy új kapcsolatokra, partnerekre tegyen szert, vagy mondjuk egy újonnan bevezetett termékét megismertesse a nagyközönséggel. Egy roadshow sokkal személyesebbé teheti a termék bemutatását, de ami a legfontosabb, hogy „házhoz megy”, hiszen a roadshow a résztvevő partnereknek vagy fogyasztóknak helybe viszi a szükséges ismereteket. Egy roadshownak lehet csak egy-két állomása, de akár az egész országot bejárhatja vele, így könnyen rálelhet új partnereire, fogyasztóira. Akik nem kifejezetten preferálják az online és offline médiumokban folytatott személytelen marketingkommunikációt azoknak egy roadshow sokkal személyesebb kommunikációt biztosít és az igazán minőségi vevők ezt a személyes kapcsolatot keresik. Hogy hol érdemes megjelenni egy roadshow-val? Ez természetesen a cég profiljától függ, de érdemes lehet meglátogatni egy ilyen bemutatóval az ország nagyobb városait, vagy a régiók gazdasági központjait. A lényeg, hogy könnyen, nagy tömegek érhessék el az eseményt. Egy roadshow tehát az egyik legjobb módja annak, hogy sok ember, az ország különböző részein megismerje és legfőképpen megszeresse termékét vagy szolgáltatását.
A roadshow szervezése egy összetett folyamat. Fontos leegyeztetni a helyszíneket, megszervezni a programokat és nem árt az eseményt egy teljeskörű reklámkampánnyal is támogatni.
Mi ezeket mind átvállaljuk Öntől! A rendezvény idejére animációt is biztosítunk, ami még vonzóbbá teheti a részvételt.