A Balaton vizén jöttem rá: mindig lesz mit tanulnom a saját szakmámról

Lassan tíz éve foglalkozom rendezvényszervezéssel. A cégünk többnyire az ipari szektorban tevékenykedő vállalatok számára szokott csarnokavatókat, gyártás-bővítést megünnepelni hivatott eseményeket megszervezni, levezényelni és mindenfélét, ami ehhez kapcsolódik. Gyártó-tevékenységet végző vállalatokkal dolgozunk.

Személy szerint én a hétvégén, a Balatonon szembesültem annak a mondásnak az örök igazságával, hogy szakmákon, hivatásokon belül is jelenthet két külön világot két különböző alterület. Egyik kollégám a balatonpro.hu nevű weboldal szolgáltatásai segítségével szervezett nekünk egy remek vitorlás csapatépítést. A BalatonPRO is, amellett, hogy egy, a tó lehetőségeit kiváló felszereltséggel és felkészültséggel kiaknázó vállalkozás, maga is egy rendezvényszervező cég. Részben legalábbis mindenképp utóbbi is. És szakmai szemmel azt láttam, hogy hibátlanul értik a közös szakmánkat.

Elmondhatatlanul élveztem magát a vitorlázós napot is, de érdeklődve kerestem rá a szervezőcégre, mikor hazaértem, hogy mi mindent ajánlanak még! És, mert ez szakmailag is tartogatott érdekességeket számomra. Már maga a főoldaluk ( Home – BalatonPRO ) is vonzó, színes, és átlátható. Ha nem akar valaki elveszni az almenük forgatagában (bár vannak, akik pont részletesen szeretnek utánaolvasni mindennek), azoknak minden főbb szolgáltatásuk, 12 pontban azonnal kattintható a kezdőlapról. A vitorlás-bérlés, lánybúcsú, csapatépítés, kirándulás stb. kulcsszavak alatt sokan már a főoldalon is megörülhetnek, hogy pontosan ezt keresték.

Arra is rájöttem, hogy nem élveztem ki eddig a magyar tenger nyújtotta lehetőségeket eléggé, ezért “magánabb” jellegű program szervezésének a szándékával fogom újra felkeresni a Home – BalatonPRO-ot nemsokára! Legjobban a horgásztúrák lehetőségén akadt meg a szemem, de szerintem nézzetek szét magatok is náluk! Mindenféle elképzelhető kalandban részetek lehet, de ha a pihenés a cél, mostantól akkor is őket ajánlom.

Home - BalatonPRO