A motor lelke

Egy autókkal kapcsolatos rendezvény szervezőjeként nem elég odafigyelnem arra, hogy a járművek műszaki és esztétikai szempontból is makulátlanok legyenek. A motor lelke a motorolaj, és annak minősége nem képezheti megalkuvás tárgyát.

Éppen ezért fontos megbízható helyről rendelnünk kenőanyagot a szervezés során. Kiváló minőséget képvisel az 5W-30 motorolaj a személygépjármű olajok tekintetében, ezek az olajok az olajwebshop.hu -n érhetőek el, ahol beszerezhető minden kenőanyag megbízható forrásból.

A Castrol EDGE LL 5W-30 motorolajat 16 literes kiszerelésben szokásunk megrendelni. A jármű technológia folyamatosan fejlődik és ezáltal manapság a motorok egyre erősebbek és hatékonyabbak. Emiatt a motorokban létrejövő effektív középnyomás, a motorok terhelése óriási, tulajdonképpen nagyobb, mint ezelőtt bármikor is. A motorolaj feladata továbbra is, hogy megakadályozza az alkatrészek fémes érintkezését. Éppen ezért ennek az olajfilmnek iszonyatosan erősnek kell lennie és feltétlenül meg kell őriznie páratlan teljesítőképességét.

A Castrol olaja a legerősebb és legkorszerűbb követelményeket testesíti meg, kétszer hatékonyabban képes megakadályozni, hogy a kenőfilm leépülhessen és emellett eredményesen képes mérsékelni a súrlódást. A motorból így kihozható a maximum.

Az 5W-30 LL alkalmazási területe szerint felhasználható benzin-és dízelüzemű motorokhoz egyaránt. Teljes mértékben ideális olyan korszerű motorokhoz, amelyek szűk illesztésekkel lettek legyártva, illetve magas fokú védelmet és alacsony viszkozitású motorolajat igényelnek.

Az olaj használatával a motor teljesítménye maximálisan kihasználható, mindegy, hogy rövid távon kell fusson, vagy éppen egy hosszú autópályán. Gázreakciója sokkal élénkebb lesz, mivel a lerakódások mérséklődnek. Független, tehát elfogulatlan tesztek igazolják, hogy jelentősen javul a motor hatékonysága. Kifogástalan védelemmel lesz ellátva, függetlenül attól, hogy milyen üzemi körülmények mellett és milyen hőmérsékleti tartományban indul.

A Castrol világvezető gyártónak és forgalmazónak számít. Prémium kenőolajok, kenőzsírok terén magas minőségben vannak jelen világszerte. Nem csupán az autóiparban és egyéb iparágakban, mellette a tengeri és a légi közlekedésben, illetve az olaj feltárásában és kitermelésében is vezető és elsőrangú szerepet töltenek be.

5W-30 motorolaj – Személygépjármű olajok – Olajok | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból, -ez a bejegyzés ott található a cégünk információs tábláján. Bárki is szembesüljön azzal, hogy nincs készleten például az említett motorolaj, fagyálló hűtőfolyadék, vagy kenőzsír, akkor tudja, hogy egészen pontosan kihez is kell fordulnia. Én magam felelek a beszerzésért, de bármilyen probléma miatt nem érnek el, fontos, hogy ilyenkor is meg lehessen oldani a kenőanyagok tekintetében felmerülő hiányosságokat.

Az Olajwebshop nem csupán egy weben elérhető boltot takar, hiszen személyesen is felkereshető több üzletük is, illetve a megrendelt termékeket is lehetőség van személyesen átvenni. Budapesten négy szaküzletet is fenntartanak, valódi készlettel és igazi szaktudással várnak minden hozzájuk betérő érdeklődőt. Anyacégük 1200 nm-en két töltősorral rendelkezik, mely egy 10 nm-es belmagasságú raktárban helyezkedik el. Több száz tonna készlet található meg itt, közel 20 márka kínálata szerepel a terméklistájukban. Árulkodó szempont az általuk képviselt minőségre nézve, hogy több állami cég és számos gazdasági társaság is őket választja, ha közlekedési vagy ipari olajra van szükségük.

Az általuk forgalmazott motorolajakat egy garanciára vonatkozó matricával látják el, ezzel biztosítják, hogy kizárólag szakértő kezeken át jut el a vevőhöz a termék, és az értékesítési csatorna is 100%-ban megbízhatónak számít. Számos magyar importőr cég leszerződött partnerei is egyben.

Sokatmondó vonás, hogy annyira megbíznak az általuk nyújtott szolgáltatások és a forgalmazott termékek minőségében, hogy 30 napon belül indoklás nélkül visszavesznek bármilyen terméket, ráadásul a saját költségükön veszik vissza a vevőtől. Még soha nem okozott számunkra gondot az olaj beszerzése a 5W-30 motorolaj – Személygépjármű olajok – Olajok | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból webáruházról.

Az autós rendezvényeink sikerének titka, hogy ilyen magas minőséget képviselő cégek állnak a rendelkezésünkre.