A sport hívószava dizájnos pólókra nyomva

Ifjúsági egyesületünk célja, hogy a fiatalokat testileg és szellemileg frissítő tevékenységek, programok részvételére invitálja. Ennek céljából minden praktikát bevetünk, ami felkeltheti a célcsoport figyelmét. Szóróanyagok, aktív online közösségi jelenlét és iskolai promóció is szerepel a profilunkban. Ez utóbbi kéthavonta egyszer kerül bele a programtervünkbe és mindig másik iskola fogad minket. Ilyenkor ajándékokat is viszünk magunkkal. Legutóbb bővíteni kívántuk az ajándékozási készletet, ezért ötletelgetéseink során arra jutottunk, nyomtathatnánk egyedi pólókat, melyeken a mozgást népszerűsítő szövegek mellett, különleges képek is szerepelnének.

Körbenéztünk a releváns szolgáltatók körében, és egy nagyon megnyerő honlap, a https://lolmarkt.hu/ akadt fent figyelmünk hálóján.

A honlapra ellátogatva a menüsorban hamar megleltük az egyedi pólónyomtatásra vonatkozó információkat. Többféle méretben, korszerű technológiával kerülnek legyártásra termékeik, és bármilyen mintát nagyon szívesen megvalósítanak. Nagyobb mennyiség esetében transzfer- vagy szitanyomással készítik el őket, vagy esetleg digitálisan nyomtatnak rájuk. Segítenek akár a minta megtervezésében, vagy a betűtípus kiválasztásában a megrendelő egyedi igényei szerint. A részünkről a minta adott volt, a szövegek megjelenítése is, így csupán arra volt szükségünk, hogy mindezt minőségi megvalósítás keretein belül kivitelezzék a számunka.

A https://lolmarkt.hu/ felületen található egy remek összegzés a szolgáltató irányába leggyakrabban feltett kérdésekkel kapcsolatban. Szimpatikus volt a számunkra, hogy nem szükséges a legegyszerűbb kérdések miatt telefonálnunk, vagy elektronikus üzenetet írnunk. Elég, ha egyszerűen végigolvassuk az ezekre a kérdésekre adott válaszokat, és máris temérdek hasznos információ jut a birtokunkba. Így is tettünk, majd átbeszéltük és véglegesítettük az elképzeléseinket az egyesület tagjaival. Ezt követően felkerestük a https://lolmarkt.hu/ -n szereplő elérhetőségen keresztül az ügyfélszolgálatukat. Itt részletekbe menően felvázoltuk egyedi elképzeléseinket. Kaptunk egy igazán kedvező árajánlatot, melyet azonnal elfogadtunk. Meg is kezdődött a gyártás, és hihetetlenül rövid időn belül megkaptuk az értesítést, hogy a pólók sikeresen elkészültek.

Nagyon izgatottak voltunk mindannyian, és amint megpillantottuk a rendelt termékeket, még inkább azok lettünk. Alig vártuk, hogy átadhassuk a gyerekeknek ezeket a csodás, színes, minőségi ruhadarabokat. Méretválasztás terén is nagyon széles a paletta, mi az összes rendelkezésre álló méretből rendeltünk bőven, így biztosak lehettünk abban, hogy mindenki megleli benne a számára legkényelmesebbet.

A legelső állomás egy középiskola volt, ahol egy remek beszélgetés után átadtuk a diákoknak a nyomott pólókat. Mindegyikük megörült a stílusos ajándéknak, és többen közülük faggatózni kezdtek, hol lehet ilyen pólót vásárolni, aminek ennyire jó anyaga van és ráadásul a nyomaton is látszik a magas minőség. Meséltünk nekik az általunk igénybe vett szolgáltatásról és ajánlottuk, hogy látogassanak el a https://lolmarkt.hu/ weboldalára, ahol nem csupán egyedi nyomtatás lehetőségével élhetnek. Ugyanis az ott fellelhető termékkínálat nagyon színes. Mindegy, hogy humoros, családi, vagy alkalmi vonatkozású szövegre és mintára van szükség, minden téren változatos a paletta.


.