Szórólap nyomtatás a könyvnyomtatás szolgálatában

Egy vidéki könyvtárban dolgozom, ahol minden évszakban megrendezünk egy úgynevezett könyvhétvégét. Ilyenkor népszerűsíteni kívánjuk az olvasást, és megpróbáljuk arra buzdítani az embereket, hogy beszélgessenek is egymással az elolvasott témákról.

Mivel a mai fiatalság figyelme nehezen megragadható, külön hangsúlyt szeretünk helyezni az esemény reklámozására. Idén kollázsban gondolkodtunk. Ehhez kézzel készítettünk egy fiatalos, figyelemfelkeltő plakátot. Azt terveztük, hogy miután beszkenneljük, sokszorosan kinyomtatjuk, és elhelyezzük az iskolában és a kávézókban. Az ügy viszont elakadt, mert egy bagatell probléma ütötte fel a fejét: kifogyott a nyomtatóból tintapatron. Azonnal felmentem arra a honlapra, ahol az ezzel kapcsolatos rendeléseinket szoktunk lebonyolítani. Itt szerencsére mindig elérhető a Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott formában is.

Kedvelem ezt a honlapot, hiszen remekül átlátható. Amennyiben az ember ismeri a nyomtatója típusát, egyszerűen csak be kell írnia a keresőbe, és már ki is adja a szerkezetével kompatibilis nyomtatópatronokat, tonereket.

A szállítás minden esetben ingyenes, ez azért valljuk be nagy előny, hiszen a legtöbb online rendelés esetében szükséges elérni egy minimális vásárlási összeget ennek kapcsán. Ami viszont az egyik legvonzóbb ebben a szolgáltatásban, hogy nagyon hamar kiszállítják a megrendelt termékeket. Természetesen akadnak kivételesebb helyzetek, amikor egy-két napnál picivel többet kell várni egy adott termékre, de ezekben az esetekben is következetesen kommunikálnak a megrendelővel. Így senkinek nem kell napokig bizonytalanságban várakoznia, hogy vajon melyik nap lesz az, amikor végre megérkezik a várt csomag.

Én mindig nagyobb darabszámban rendelek tőlük, hiszen ez éri meg a leginkább. Náluk ugyanis már két termék után is jár anyagi kedvezmény, viszont amennyiben három darab terméket helyezünk el a kosarunkban, úgy még jelentősebb kedvezménnyel számolhatunk. Ráadásul a mennyiségi kedvezmények eltérő termékek esetében is érvényesek, például ha valaki színes és fekete patronokat rendel.

Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz nagyon könnyen elérhető ezen az oldalon, és mindegy, hogy eredeti vagy utángyártott darabokra van szükségünk, itt mindenki megtalálja a számításait.

Megrendeltem a szokásos alapanyag készletet, amely a fekete és a színes tintapatronokon kívül tartalmazott még speciális papírt is, melynek mindkét oldala használható. Ezt kis katalógusfüzet készítésére szántam a kollázsplakátok kiegészítésére. Kiváló fedőképességű papír, és hihetetlenül gyorsan megszárad rajta a tinta. Az idő ugyebár sürgetett minket, így minden másodperc számít. A számlát szokásos módon utánvét keretein belül rendeztem.

Szerencsére időben sikerült elkészülni a nyomtatványokkal. A könyvhétvége csodás volt, rengetegen eljöttek , így a nyomtatott betűk népszerűsítésére tett kísérletünk ebben az évszakban is meghozta a gyümölcsét.