animacio

(Magyar) Szállodák és Kastélyszállók

Leider ist der Eintrag nur auf Ungarisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Tematikus, egyedi rendezvények, amik különböznek a konkurens szállodák kínálatától, így a nyaralni, kikapcsoldóni vágyók biztosan Önt választják majd.

Afrika nap

Afrikai táncbemutató – tánctanulás (1 óra)

Dance600

Autentikus afrikai tánc show, törzsi és akrobatikus elemekkel fűszerezve. A táncosok különleges jelmezekben jelennek meg, hogy mindenestül átadják a hamisítatlan afrikai stílust.A közönség vállalkozó kedvű tagjai a bemutató után meg is tanulgatnak táncelemeket az animátorainktól.

afrika

Afrikai dob show- (45 perc)

Autentikus dob és táncshow keretein belül megismerhetik a törzsi harci és termékenység táncokat, amelyeket akrobatikus elemekkel fűszereznek. A táncosok különleges jelmezekben jelennek meg, a dobosok pedig megismertetik a tradicionális afrikai hangszerekkel.

Country nap

Country zenekar – Hangfogó Band (2 óra)

countryzenekar

A countryzene az USA déli részén élő, főleg skótok, írek zenéje, akik a saját népzenéjüket az Amerikában hallott blues-zal keverték. A country amerikai „farmerzene” eleinte munkadalok formájában jelent meg, mely elsősorban a fehérek körében volt népszerű. A választott zenekar garantáltan vadnyugati hangulatot teremt. 2X60 percben a legnépszerűbb, legszórakoztatóbb és legtáncolhatóbb country dalokat adják elő, természetesen western öltözetben.

Country táncbemutató (25 perc)

countrytanc

A country zenéhez kötődő tánc, a linedance Amerika egyik legnagyobb táncőrületévé nőtte ki magát a ’90-es években. A countryzene megkívánja, hogy linedance kísérje. Programunk egy 8 fős profi linedance csoportot hoz el Önökhöz, akik folyamatos bemutatót tartanak.

Country tánctanulás (1 óra)

A linedance egyszerűen tanulható, könnyen élvezhető lépésekből álló és partnert nem kívánó táncforma, mely felidézi a vadnyugat táncestjeinek pörgős hangulatát. Ezt fél órában elhozzuk a vendégek számára is, belekóstolhatnak a linedance nyújtotta vadnyugati életérzésbe.

Country játékok – kiegészítő programlehetőség

countryjatek

Ezek közé tartozik: hordólovaglás, célbadobás, lasszóhajítás, patkóhajítás és szkanderezés, melyek által cowboy-nak vagy cowgirl-nek érezheti magát a vendég. A játékokban mindenki megmutathatja ügyességét és gyorsaságát, miközben jól szórakozik és beleélheti magát a vadnyugati hétköznapok hangulatába. A játékok 6 órás időintervallumra biztosítottak. Felár ellenében több órára is bérelhetőek. A szolgáltatás 1 fő kezelőszemélyzetet tartalmaz. 

Country céllövölde – kiegészítő programlehetőség

countrykieg

Életszerű, korhű ruhába öltöztetett bábuk, profi dekorációs háttér és fegyverkovácsok által készített fegyverek segítik a kívánt hangulat megteremtését. Egy időben 4fő versenyezhet egymással. A játék 6 órás időintervallumra biztosított. Felár ellenében több órára is bérelhető. A szolgáltatás 1 fő kezelőszemélyzetet tartalmaz.

Rodeo-bika/Rodeo-ló – kiegészítő programlehetőség

rodeobika

A country bulik elmaradhatatlan kelléke a Rodeo-bika. A megvadult bika hátára pattanva a vendégek megmutathatják ügyességüket és bátorságukat, miközben jól szórakoznak. A játékok 6 órás időintervallumra biztosítottak. Felár ellenében több órára is bérelhetőek. A szolgáltatás 1/1 fő kezelőszemélyzetet tartalmaz.

Flipper – kiegészítő programlehetőség

flipper

A flipper alapvető kelléke a vadnyugati lengőajtós kocsmáknak.

Kuba

Kubai táncbemutató- és tánctanulás – salsa la cubana – 40 perc

kubatanc

A kubai salsát a Kubába behurcolt afrikai rabszolgák, a Karib térség, a Latin-amerikai majd jóval később az Észak-amerikai hatások alakították a mai, a világon szinte mindenhol ismert tánccá. Három gyönyörű kubai táncos hölgy és egy fiatalember mutatja be a kubai táncstílust csínját-bínját, melyek elsajátítására a közönségnek is lehetősége nyílik. A műsor időtartama: 40 perc. 

Kubai zenekar – 2 óra

kubazene

Hagyományos kubai és latin zenét játszó kubai zenekar szórakoztatja a közönséget és interaktív zenélésbe vonja be a vendégeket, akik különböző kubai hangszereket próbálhatnak ki. A műsor időtartama: 2X45 perc. Sztárénekesnő: fél órában egy nagyon népszerű kubai énekesnő is fellép a kubai esten. 

Kubai szivarsarok – kiegészítő programlehetőség

kubasziv

A kubai hangulat elengedhetetlen kelléke, az igaz sodort szivarok füstös hangulata is. Szakértőnk segítségével mindenki megtudhatja mi is a titka ezeknek az igen drága és minőségi szivaroknak. 

Koktél Show – kiegészítő programlehetőség

koktel

Mindenki emlékszik Tom Cruise híres jelenetére a Koktél című filmből, ahol artistákat megszégyenítő mozdulatokkal varázsolt szebbnél szebb és finomabbnál finomabb koktélokat a vendégek elé. Mixerjeink hasonlóan lenyűgöző és látványos felszolgálásban részesítik az odalátogatókat. 

(Az ár a koktélok árát nem tartalmazza. Az italok egységes 1100 Ft-os áron vásárolhatóak meg)

 

Mexikó

Tequila show – kiegészítő programlehetőség

tekilashow

Koktélkészítőnk 10 percben bemutatja a mexikói égetett szeszes koktélok elkészítési módjainak változatait egy tüzes koktél show keretében, majd folyamatosan tequilás koktélokat kever, illetve lehetőség nyílik tequilával készült italok megvásárlására is. 

Mexikói zene és tánc show- 2,5 óra

mexikotanc

A mariachi zene visszahozza Mexikó különleges hangulatát: a bajszos, nagy kalapos, mindig vidám férfiakat és a jellegzetes hangszereket: trombita, hegedű, tangóharmonika vagy a guitarró. Ezt az atmoszférát hozza el a hagyományos, színtiszta mexikói zenét játszó zenekar 60 percben, akik egy zseniális trombitással és hagyományos mexikói táncokat felvonultató, gyönyörű táncossal dolgoznak.     

Ezüstékszer bemutató – kiegészítő programlehetőség

ekszer

Mexikó híres ezüstékszereiről is, melyek tradicionális motívumokat követnek. Programunk lehetőséget nyújt ezüstékszerek bemutatására és vásárlására, történetének bemutatására.

 

New Orleans

New Orleans zene – 90 perc

neworleanszene

New Orleans hamisítatlan fekete zenéjének felidézése egy zseniális zenekar, a 10 fős Molnár Dixieland Band és a zseniális énekesnő, színésznő Malek Andrea segítségével. A zenekar hazánkban és külföldön is méltán elismert formáció és hosszú évek óta képviseli a swing stílust. Természetesen a tematikának megfelelő öltözetben lépnek színpadra és adnak egy 90 perces műsort. 

New Orleans táncbemutató és tánctanítás – 1 óra 

neworleanstanc

New Orleans fekete jazz és swing táncstílusainak bemutatója 15 percben egy 7 fős profi gárdával, hogy igazán átérezhessük a new orleans-i stílust, majd – hogy a közönség se maradjon ki a jóból – 30 percben játékos táncoktatás következik; a stílus begyakorlása igazán szórakoztató feladatnak ígérkezik.

 

 

Las Vegas

Elvis show és Jacko show – 1 óra 

elvis

Elvis Presley és Michael Jackson mindketten a könnyűzenei élet ikonjainak számítanak. Közkedvelt slágereiket mindenki kívülről fújja és az imitátorok egyenként 20-25 perces show-ja garantáltan visszahozza a két sztár virágkorának hangulatát. 

Roulette asztal – kiegészítő programlehetőség

A roulette a kaszinókban legelterjedtebb szerencsejáték, melynek izgalmai beszippantják az embert és segítségével a sosem alvó város hangulatába csöppenhetünk. Az asztal 6 órás dőintervallumra biztosított. Felár ellenében több órára is bérelhető. A szolgáltatás 1 fő kezelőszemélyzetet tartalmaz.

jacko

Black Jack asztal – kiegészítő programlehetőség

blackjack

A Black Jack klasszikus kártyajáték, mely igazi vegasi hangulatot teremt. A vendégek kipróbálhatják, milyen átélni a szerencse forgandóságát. Az asztal 6 órás időintervallumra biztosított. Felár ellenében több órára is bérelhető. A szolgáltatás 1 fő kezelőszemélyzetet tartalmaz.

Félkarú rabló – kiegészítő programlehetőség

felkaru

A játék egyszerű: pörögnek a tárcsák és te kiválasztod, hogy mekkora téttel szeretnél játszani hány sorban. A nyereményed attól függ, hogy mit pörget ki a gép és mekkora volt az eredeti téted. Próbáld ki a szerencsédet! A játék 6 órás időintervallumra biztosított. Felár ellenében több órára is bérelhető.

 

Kiállított amerikai autó (Cadillac) – kiegészítő programlehetőség

cadillac

Ha Las Vegas hangulatát szeretnénk felidézni, elengedhetetlen hozzá egy igazi, hamisítatlan amerikai autócsoda. A régi Cadillac a maga méretével és eleganciájával mindenkit elvarázsol. A Cadillac kiállítási ára 6 óra időintervallumra vonatkozik. Felár ellenében több órára is bérelhető. Árajánlatot egyeztetést követően tudunk adni  mely függ az autók számától és az autók típusától

 

Brazília

Brazil dobosok és táncosok show-ja – 45 perc

braziltanc

Az általunk biztosított formáció 2 dobos fiúból és 3 táncos lányból áll, akik hagyományos brazil műsorral szolgálnak, beleépítve a brazil fesztiválok légkörét is. A show garantáltan visszaidézi Brazília forróságát. A műsoridő 45 perc, a táncosok pedig több jelmezben is fellépnek.

Brazil tánctanítás – 45 perc 

braziltanctanitas

A bemutató után a vendégeknek is lehetőségük van brazil táncelemeket tanulni és részt venni a rio-i hangulatú táncórán. A fentebb említett műsor része. 

Capoeira bemutató, tanítás – 45 perc

kapuera

A brazil harcművészeti játék egy zenés, akrobatikus elemekkel tarkított bemutató, amely bemutatja a színlelt támadásokat, cseleket, lendületes rúgásokat. A bemutató után a vendégeknek is lehetőségük nyílik néhány mozdulat elsajátítására. A fentebb említett műsor része.

Freestyle Foci bemutató – kiegészítő programlehetőség

fressfoci

Egy külön sportág, ez se nem foci, se nem futsal, se nem zsonglőrködés, egy egészen különleges sport ez. Nincs másra szükség, csak egy pár cipőre és egy jó focilabdára. Nincsenek szabályok, itt mindent szabad, minden megengedett, a lényeg, hogy a labda ne essen le.

Barista bemutató és kóstolás – kiegészítő programlehetőség

Brazília a kávé hazája.

Minden kávé kedvelőnek ajánljuk a különleges bemutatónkat, ahol a világ legkülönbözőbb kávéfajtáival ismerkedhetnek meg az odalátogatók. Az érdekes előadás mellett természetesen meg is kóstolhatják a kávékülönlegességeket.

Koktél Show  – kiegészítő programlehetőség

Koktélkészítőnk 10 percben bemutatja a mexikói égetett szeszes koktélok elkészítési módjainak változatait egy tüzes koktél show keretében, majd folyamatosan tequilás koktélokat kever, illetve lehetőség nyílik tequilával készült italok megvásárlására is.

  

Hawaii 

Hawaii táncok 

hawaiitanc

Tradicionális hawaii táncok bemutatása egy látványos műsor keretében. Több stílusú tánc bemutatása (Kahiko, Auana, Aparima, Otea) is sorra kerül és mindegyik tánctípusnál különböző kosztümök, kiegészítők erősítik a stílushűséget. A táncbemutató, a zene, a táncház és daltanítás, illetve a koktél show műsorideje összesen: 1,5 óra.

Hawaii zene

hawaiizene

Hawaii zenészek és énekes fellépése a táncosokkal váltakozva, tradicionális hawaii dalokat előadva, hawaii hangszerekkel kísérve. A táncbemutató, a zene, a táncház és daltanítás, illetve a koktél show műsorideje összesen: 1,5 óra. 

Táncház és daltanítás 

A fent említett táncok alap lépéseinek és kézmozdulatainak megtanítása, esetlegesen egy- egy mini koreográfia betanítása a közönségnek, a saját készítésű kiegészítőikben. A táncbemutató, a zene, a táncház és daltanítás, illetve a koktél show műsorideje összesen: 1,5 óra. 

Fűszoknya-, virágfüzér-készítés – kiegészítő programlehetőség

fuszoknya

Igazi hawaiinak érezhetjük magunkat, ha magunk készítjük el saját fűszoknyánkat vagy nyakbavaló virágfüzérünket körülbelül egy órában, melyet máris felavathatunk hawaii tánc közben.

Hawaii tiki koktélok – kiegészítő programlehetőség

tiki

Hawaii a kikapcsolódásról, szórakozásról híres és ebbe a körbe beletartoznak a szép és ízletes koktélok is. Ezeket a koktélokat készíti el bárosunk, hogy felidézze Hawaii tengerparti hangulatát. Az eredeti tiki koktélokat bártenderünk tiki bögrékben, rum alappal, likőrrel, gyümölcs pürével, egzotikus gyümölcslével, citrusokkal készíti. A díszítése egzotikus gyümölcsökkel, banán levéllel, valamint virágokkal történik. A táncbemutató, a zene, a táncház és daltanítás, illetve a koktél show műsorideje összesen: 1,5 óra.

 

Rodeo-szörf – kiegészítő programlehetőség

szorf

A hawaii emberek életéhez hozzá tartozik az óceán, a nagy hullámok, és ez által a szörf is. Programajánlatunkban a szörf kipróbálása is benne van. A játék 6 órás időintervallumra biztosított. Felár ellenében több órára is bérelhető. A szolgáltatás 1 fő kezelőszemélyzetet tartalmaz.

 

Dekoráció – kiegészítő programlehetőség

dekor

A program még eredetibbé tételéhez eredeti tiki dekorációt tudunk biztosítani. Lehetőség nyílik tiki szobor, tiki kiegészítők, tiki paraván kiállítására.

 

Retro Party

Rock ’n’ Roll táncbemutató és oktatás

rokenroltanc

A 80-as évek fergeteges bulijait idéző igazi őrületes bemutató, ami után a fiatalok megtanulhatják az ikonikus mozdulatokat, az idősebbek, pedig feleleveníthe ik a fiatal korukat. 

Hangaria Zenekar fellépés – Vendég: Dolly Roll  

A Hangária együttes látványos 3 zenészt és 4 táncost felvonultató igazi retro hangulatú koncertje mindenkit táncra perdít majd. 

B. Tóth László Exkluzív DJ Party

hungaria